• Över 20 år på Internet
1

Roborock tillbehör

Är du i behov av nya tillbehör till din robotdammsugare? Din robotdammsugare kan behöva nya tillbehör om något gått sönder eller om du vill ta din robotdammsugares städning till nästa nivå. Vi har Roborock filter, Roborock reservdelar och andra Roborock tillbehör du kan behöva.
Filtrera
Modell
Pris
Totalt 52 produkter
Sortering:
Roborock Tillbehörskit S8 Pro Ultra

Roborock Tillbehörskit S8 Pro Ultra

795 kr
Beställd från leverantör

Vi har Roborock tillbehör
Har du en Roborock s5 max, Roborock s7 eller någon annan modell från Roborock och behöver köpa reservdelar eller tillbehör? Vi har Roborock filter, Roborock moppdukar, Roborock borstar och många fler Roborock tillbehör du kan behöva för att laga eller uppdatera din dammsugare. Vi har flera typer av borstar, filter och moppdukar till din Roborock dammsugare. Välj mellan täta eller mindre täta huvudborstar, huvudborstar med eller utan avtagbara ändar, flergångs- eller engångsmoppdukar och sidoborstar med tre eller fem armar i vinyl eller gummi.

Uppgradera din dammsugare med nya Roborock tillbehör
När du letar efter Roborock tillbehör kan det vara bra att känna till att många tillbehör kan ersättas av andra för ett bättre resultat. Exempelvis kan du ersätta Roborocks trearmade sidoborstar i vinyl med Roborocks femarmade sidoborstar i silikon för ett ännu renare resultat. Har du mycket småsten och kattsand hemma? Då kan det vara en bra idé köpa en huvudborste i gummi som enkelt fiskar upp grus. För att vara säker på att du har alla delar hemma till din Roborock s5 max finns tillbehörspaket som innehåller flera olika delar.

Glöm inte bort att titta så att det Roborock tillbehör du tittar på passar just din Roborock. I beskrivningen listar vi vilka modeller varje tillbehör passar till, så att du kan hitta rätt Roborock tillbehör till din dammsugare.