• Över 20 år på Internet
1
+ Läs mer

Belysning

Bra belysning är ofta underskattat. Hur många gånger har man inte famlat i mörkret efter borttappade småprylar eller fjärrkontroller? Tänk vad rätt lampa kan göra för husfriden.

Hos Dammsugarpåsar.nu hittar du ett stort sortiment av lampor och olika sorters belysning från populära märken som Osram, Airam och Star Trading. Här finns självklart både LED-lampor, ficklampor, växtbelysning, utebelysning och ljusslingor till både hem och kontor.

Numera finns minst en ljusslinga i varje hem och vi förstår varför. Hög mysfaktor kombinerat med vackert sken gör ljusslingor till den perfekta dekorationsbelysningen, både som julbelysning och till vardags. Den populära Edison-lampan är också riktigt snygg att inreda med. Om du inte är så förtjust i mysbelysning kanske du ska satsa på lysrör istället. Du behöver inte leta länge, sök bara efter ”lysrör”, så finner du allt du behöver.

Hos Dammsugarpåsar.nu hittar du förstås även det senaste inom smart belysning från Philips HUE och Airam SmartHome. Vad är det som är så smart med den då? Jo, med Philips HUE och Airam SmartHome är det slut på att springa runt och leta efter lampknappar för att släcka ner eller tända upp där hemma. Du sköter allt från en och samma app i telefonen, vilket gör det mycket enkelt att reglera ljusstyrka, färgtemperatur och välja olika färger. Smart belysning kommer att förändra ditt liv, så prova!

Glöm heller inte bort bilen eller lastbilen, som också behöver nya, fräscha lampor. Vi har ett stort sortiment av billampor, som passar till de flesta bil- och lastbilsmodeller. Oavsett om du letar efter lampor för helljus, halvljus, blinkers eller kanske innerbelysning kan du hitta det hos oss på Dammsugarpåsar.nu. Köp dina Osram Nightbreaker eller Neolux Xenon när du ändå är inne och handlar nya dammsugarpåsar och städgrejer. Det är så praktiskt att kunna beställa allt på samma sajt. Och du får alltid snabb leverans och billig frakt!