• Över 20 år på Internet
1

Lysrör

Är det dags att köpa lysrör? Här hittar du de lysrör som finns i vårt sortiment. Lysrör är fantastiska ljuskällor med sin förmåga att lysa upp större ytor och passar perfekt när du behöver mycket ljus. När du ska köpa nya lysrör är det också bra att tänka på att samtidigt byta ut glimtändaren, så att allt fungerar som det ska när ditt nya lysrör väl är på plats.
Filtrera
Sockel
Form
Motsvarar (Watt)
Dimbar
Kelvin (färgtemperatur)
Lumen
Ljusglasfärg
RA-värde
Spridningsvinkel
Spänning
Pris
Totalt 21 produkter
Sortering:

Säg det med ett lysrör

Ingen annan ljuskälla ger så mycket ljus under lång tid som lysrör. Trots att lysrör av många anses vara fula är de verkligen en ljuskälla som levererar. Över 70 % av allt elektriskt ljus i hela världen skapas nämligen av lysrör. Det är en imponerande siffra, som gör det enkelt att förstå varför så många vill köpa lysrör. Det är ett riktigt pålitligt och populärt val. Jämfört med glödlampan förbrukar ett lysrör dessutom bara en femtedel så mycket el men ger ändå lika mycket ljus. Med ständiga krav på att minska elförbrukningen har lysröret verkligen förtjänat sin plats på belysningstronen.

Lysrör i många former

Kanske tänker du på avlånga lysrör och ser bilder av lagerlokaler eller andra större, opersonliga anläggningar när du hör ordet ”lysrör”? Det stämmer att det är vanligt att köpa lysrör till den typen av utrymmen, men lysrör finns även i andra former än avlångt och smalt. Belysning i hemmet använder ibland också lysrör, som ett cirkellysrör i en takplafond eller ett U-format lysrör i lampan över arbetsbänken i garaget. Utanför hemmet hittar du U-formade lysrör i bland annat gatubelysning eftersom formen ger maximalt med ljus som kan riktas mot viktiga platser eller ytor.

Glimtändare till lysrör

När du använder lysrör som ljuskälla behövs ofta även glimtändare, som du förstås också hittar i vårt sortiment. Dagens tips: tänk på att byta glimtändare varje gång du byter lysrör! Bra glimtändare minskar nämligen flimmer och tänder lysröret snabbare. Till LED-lysrör behövs särskilda glimtändare, som ofta ingår i förpackningen.

Köp lysrör online hos inkClub

Här hos oss på inkClub.com kan du köpa lysrör till många olika användningsområden och i många olika former och storlekar.