• Över 20 år på Internet
1

Press

Dammsugarpåsar.nu i massmedia

I Metro tipsar Nanok Bie om att www.dammsugarpasar.nu är en sajt med produkter han tycker är som gjorda för att sälja via Internet.
LÄS ARTIKELN "DE HJÄLPER DIG MED DAMMSUGARPÅSEN"»

I Expressen presenterar sig Linda Skugge och talar om vilka hennes favoritsajter är. www.dammsugarpasar.nu är en av dem.

I Svenska Dagbladet 3/9, 2005 tipsar Bella linde om hur man ska slippa problemen med fel dammsugarpåsar.
"Aldrig mera fel påse", säger rubriken. "Äntligen. Dilemmat med felköpta dammsugarpåsar är över. Numera kan man beställa påsar, av rätt modell, över nätet. Med trevlig service, bra pris och snabb leverans dessutom. www.dammsugarpasar.nu är adressen."

I Svenska Dagbladet 17/1 2002 kunde du läsa en annorlunda text av KAJENN tillsammans med en lika speciell teckning av Fibben Hald. Originalet sitter i dag i vår butik i Rotebro.
TITTA PÅ BILDEN»

Tidningen eShop uppmärksammade den goda idén med att sälja dammsugarpåsar via Internet.
"Det började med att Per Liljehammar besökte två kompisar som arbetade i en vitvarubutik. De skulle diskutera en affärsidé.- Under de tjugo minuter jag hälsade på kom tre personer dit för att köpa dammsugarpåsar och fick gå tomhänta därifrån, eftersom de inte kom ihåg vad dammsugaren hette."
LÄS ARTIKELN "HITTA RÄTT DAMMSUGARPÅSAR"»

Pär Rittsel på Computer Sweden tar i sin artikel upp frågan om vad människor egentligen kan tänka sig att köpa via Internet. Gissa vad han kom fram till?
"Enkla, lättdefinierade ting köper jag gärna per kupong eller bildskärm. Som kompaktskivor, böcker, hushållspapper eller dammsugarpåsar - jodå man kan prenumerera på sådana och dessutom få rätt sort från http://www.dammsugarpasar.nu/ - men kläder? Icke."
LÄS ARTIKELN "VEM KÖPER ARMANI PÅ POSTORDER?"»

Internetredaktören Urban Björstadius i PC för alla ger vår gamla sida 8 poäng av 10 i nyttighet och kallar den för en sida med sug i.
"www.dammsugarpasar.nu. Vojne, vojne, vad kan månne dölja sig bakom denna webb-adress? Just det, här handlar det om dammsugarpåsar. Har du en ovanlig dammsugare hittar du säkert en passande påse här, och kan också få dem hemskickade i olika intervall."

"Äntligen - fungerande e-handel" lyder rubriken på Bo Linnros artikel i Väsbyjournalen.
"För det första säljer man en produkt som har hela befolkningen och i stort sett samtliga företag som målgrupp. För det andra säljer man till priser som är konkurrenskraftiga. I Upplands Väsby ligger ett relativt nystartat bolag som har en lysande affärsidé, ett gediget kunnande om produkterna man säljer och en genomtänkt marknadsförings- och distributionskanal. Affärsidén är lysande, det inser var och en som startat helgstädningen med en proppfull dammsugare och inga påsar i lager… Dels kan affärerna vara stängda, dels kanske man inte vet vart man skall köpa just sina påsar. Det finns nämligen oerhört många varianter"

"Plocka russinet" lyder rubriken på Johan Jörgensens artikel om enproduktsföretag i tidningen Affärsvärlden.
"Pär startade helt sonika företaget dammsugarpåsar.nu och skulle numera kunna betitlas Sveriges dammsugarpåskung. ...(kunderna) räknas i tiotusental när de flockas kring Pär Liljehammars 300 varianter av dammsugarpåsar, ungefär tio gånger så många som finns i en välsorterad vitvarubutik."