• Över 20 år på Internet
1
Swiffer alt Swiffer Duster Rengöringsdukar refill 10-pack

Swiffer Duster Rengöringsdukar refill 10-pack • Swiffer • 8001841935027

Produktnummer: 8001841935027
115 kr
Upp till 1 vecka
Swiffer Duster Rengöringsdukar refill 10-pack
Med Swiffer Duster rengöringsdukar får du ett skinande rent hem. Rengöringsdukarna i refill används till Swiffer Duster-handtaget (säljs separat) och fångar snabbt och enkelt upp damm, hår och allergiframkallande ämnen från dammkvalster. Allt som samlas i rengöringsdukarna låses fast så att det inte sprids till andra ytor. Rengöringsdukarna från Swiffer Duster fungerar perfekt i hem med husdjur eftersom de är grymma på att städa bort djurhår, tack vare de tusentals fluffiga fibrerna med lätt beläggning. Swiffer Duster kan användas på alla torra ytor och lämnar inga rester. Mycket praktisk förpackning med refilldukar i 10-pack.

Mer information

Swiffer Duster Rengöringsdukar refill 10-pack
Så här fungerar det:
Swiffer Duster rengöringsdukar har unika fibrer som anpassar sig efter underlaget för att komma åt i alla skrymslen och vrår, så att du kan avlägsna damm och hår från i stort sett vilken yta som helst utan att sprida runt det i hemmet. Rengöringsdukarna är utrustade med Swiffers egen teknologi: med hjälp av dukarnas tjocklek och särskilda mönster samt en elektrostatisk funktion kan de fånga upp och låsa in tre gånger mer damm och hår än andra produkter. Använd rengöringsdukarna på element, persienner, instrumentbrädor, elprodukter och alla möjliga objekt du behöver damma av.

Swiffer Duster rengöringsdukar i refill är en oumbärlig städprodukt för dig med dammallergi! Swiffer Duster rengöringsdukar passar särskilt bra för att plocka upp djurhår och är ett måste i alla hushåll där djur bor med tanke på att de flesta husdjur ständigt fäller hår.
TIPS TILL DIG