• Över 20 år på Internet
1

Swiffer Duster Starter Kit + refiller • Swiffer • 4084500980075

Produktnummer: 4084500980075
69 kr
I lager
Swiffer Duster Starter Kit + refiller
Swiffer Duster är en effektiv dammvippa som gör det extra roligt att damma. Du ser skillnaden direkt när du stryker dammvippan över ytorna där hemma tack vare Swiffers smarta teknologi som fångar upp och låser in dammet effektivt. Med Swiffer Duster dammvippa fångar du upp 3 gånger så mycket damm som med en traditionell dammvippa av fjädrar och dylikt. Genom att använda Swiffer Duster för att städa bort damm, hår och annat skräp från element, persienner och andra svåråtkomliga ytor blir det hur enkelt som helst att få ett dammfritt hem. Swiffer Duster Starter Kit är ett startset med en Swiffer Duster dammvippa och fem refiller som passar till.

Mer information

Swiffer Duster Starter Kit + refiller
Swiffer Duster Starter Kit innehåller en dammvippa och fem refiller. Med detta startkit håller du enkelt rent hemma. Använd Swiffer Duster för att fånga upp och låsa in damm, hår och allergener från dammkvalster. Denna dammvippa är även toppen för dig som behöver städa upp hår från katter och hundar. Du kan använda Swiffer Duster på de flesta hårda ytor i hemmet. Dammvippan består av tusentals fluffiga, unika fibrer som ändrar sig efter underlaget för att komma åt i alla skrymslen och vrår. Du kommer att kunna ta bort damm och hår från i stort sett vilken yta som helst.

Swiffer Duster dammvippa borde finnas i alla hem där husdjur bor. Den är framtagen för att fånga upp och låsa in mer damm och hår än traditionella fjäderdammvippor. Tips! Skaka och fluffa upp refillen innan du använder den. Refillerna är tillverkade av 33 % återvunna syntetiska fibrer.
TIPS TILL DIG