• Över 20 år på Internet
1
Scrub Daddy alt Rengöringssvamp Scrub Daddy Original

Rengöringssvamp Scrub Daddy Original • Scrub Daddy • 1102

Produktnummer: 1102
40 kr
I lager
Rengöringssvamp Scrub Daddy Original
Scrub Daddy är en smart rengöringssvamp som rengör nästan vad som helst. Scrub Daddy blir fast i kallt vatten och mjuk i varmt vatten, vilket gör att svampen passar i stort sett alla typer av ytor. Rengör allt från speglar till rostfritt stål snabbt och enkelt och tvätta Scrub Daddy på översta hyllan i diskmaskinen eller i mikrovågsugnen.

Mer information

Rengöringssvamp Scrub Daddy Original
Med sin smarta utformning har Scrub Daddy blivit en favorit hos många. Svampen blir hård av kallt vatten och mjuk när du sköljer den i varmt vatten, vilket ger många rengöringsmöjligheter utan att lämna repor. Efter du sköljt svampen i kallt vatten kan du borsta potatis och rotfrukter och rengöra allt från spisen och stekpannan till kakel och speglar. Behöver du rengöra mer ömtåliga ytor sköljer du Scrub Daddy i varmt vatten och då lämpar den sig för skålar, bestick, vaser och andra ytor som är i behov av lättare rengöring.

Scrub Daddys form gör att du enkelt kommer åt insidan av dina glas, och Scrub Daddys mun är perfekt för att rengöra båda sidor av dina bestick samtidigt! Förutom sina många användningsområden har Scrub Daddy lång livslängd. Vid rengöring av svampen lägger du den på övre delen i diskmaskinen eller mikrovågsugnen.
TIPS TILL DIG