Panasonic Skäggtrimmer ER-GD60

Panasonic ER-GD60 är enkel att raka med och ger en ren finish. Detta tack vare ett speciellt utvecklat blad som är skonsamt mot huden och enkelt avlägsnar oönskade hårstrån. Du rakar kinder och hakparti fritt från alla strån med en enda apparat. Stressigt på morgonen? Med ER-GD60 rakar du dig torrt och snabbt utan att behöva använda något rakskum alls.

Med Panasonic ER-GD50 skapar du enkelt konturer och forma detaljer. Den raka delen av bladet är 35 mm långt vilket är perfekt när du vill göra skarpa linjer. Den har ett tillbehör med en 10 mm bred detaljtrimmer som hjälper dig att forma med stor precision, till exempel under munnen. Medföljer gör även kamtillbehör för att jämna till skägglängden. Tillbehöret går att ställa in på 20 olika skägglängder mellan 0,5-10 mm så du enkelt får till en snygg trim och önskad längd.

Bladet skyddar huden och fångar effektivt in stråna för minimal hudirritation. Kanterna på det fasta bladet är breda och rundade så att kontakten mot huden inte irriterar. Slitsarna på det fasta bladet är också så smala att huden inte kan åka in och skadas. Med Panasonic ER-GD50 får du en trygg och effektiv rakning för bästa resultat!

Panasonic Skäggtrimmer ER-GD60

Klippbredd: 35 mm
Inställningar på kammen: 20 steg
Klipplängd kamm: 0,5-10 mm
Laddningstid: 1 h
Drifttid: 50 min
Spänning: 100-240V
Tillbehör: 2 st och förvaringsväska
Mått HxBxD: 20,5 x 3 x 4,5 cm
Batterityp: Ni-MH
Vikt: 797 g