Panasonic Rakapparat ES-LV6Q

Panasonic LV6Q har en nyutvecklad upphängning för en bättre följsamhet och känsla när du rakar dig. Rakhuvudet består av tre olika typer av blad för ett proffsigt resultat. Ett snabblyftblad med konformade kanter som lyfter och klipper hår som ligger platt. Ett finishing foil som är ett speciellt utformat avslutningsblad som kommer åt även de mest envisa stråna. Slutligen ett kombinationsblad som är ett blad som klipper de långa stråna. Hela rakhuvudet på Panasonic LV6Q är extremt följsamt och ger en nära och lätt kontakt med ojämna hudytor runt hals och käke. Detta minskar trycket mot huden och ger samtidigt en noggrann rakning för alla skäggtyper.
Bladen i rakapparaten är slipade med nanoteknisk precision för att ge bästa möjliga skärpa och drivs av en linjär höghastighetsmotor med 14 000 cykler per minut som ger maximal klippfunktion. En rakningssensor känner av skäggets densitet på olika ställen i ansiktet och ger en kraftfull rakning på de platser där skägget är tjockt och mjukare rakning där det är tunt. Den trådlösa våt- och torrfunktionen ger en bekväm rakning. Rakapparaten är laddningsbar och kan användas i duschen.
Rengörningsläget med ljudvibrationer genererar mikrovibreringar i hög hastighet som rengör rakapparaten noggrant utan vattenstänk. 

Panasonic Rakapparat ES-LV6Q

Antal blad: 5
Oscillering: 14 000 cpm
Skärvinkel: 30 grader
Batterityp: Li-jon
Wet/Dry Pop-up trimmer
Drifttid: 45 min
Laddningstid: 1h
10 LED-indikator för laddning AC 100-240 V
Mått (H x W x D): 16,5 x 7,2 x 5,3 cm